De rit van was het nu link of rechts …

Het wordt tijd dat de schoolvakantie achter de rug is want vandaag bleek nog eens dat niet iedereen het verschil kent tussen rechts en links. Ofwel was het een strategie om Pascal De Roeck uit zijn uitstekend vormpeil te krijgen ofwel was het omdat 2 maanden vakantie echt te veel is voor sommigen.
Nu terug naar de orde, Bart had een oeroude rit Geraardsbergen-Doornik-Geraardsbergen in petto maar dan wel via een alternatief parcour. Al snel bleek dat de beklimming van de bos van Frasnes voor Jacques een moeilijk uitdaging was. Achteraf bleek dat Jacques ook nog eens zijn drinkbus was verloren waardoor hij de groep jammer genoeg was verloren en besloot om alleen verder te rijden.
Na de eerste versnelling ging het in een iets rustiger tempo richting Doornik met enkele scherpe hellingen van 15% en meer maar niemand moest kraken wat voor de tijdrit van zondag 11 september een goed teken was.
Aangezien er niet echt een sprint werd gereden kan ik met andere woorden ook niet vertellen over pol pol wat doe je nu of de beresterken Jurgen Meys alias VDB of Gerry Knetteman. Maar het bleek wel dat VDB en knetteman over sterke benen beschikken net zoals Lieven en nog vele anderen.
Op naar de volgende rit als voorbereiding voor de tijdrit!