We willen jullie graag uitnodigen voor onze jaarlijkse wandeling die dit jaar zal plaatsvinden in en rond het prachtige domein van de Gavers Geraardsbergen op zondag 28 januari 2024. De tocht zal een afstand van ongeveer 10 km beslaan. Om deze wandeling plezierig te maken, plannen we halverwege een korte tussenstop. Hier bieden we een tussentijdse evaluatie aan en de gelegenheid om te genieten van warme glühwein, chocolademelk of voor degenen die dat willen, een paar jenevers. Bovendien zullen er lokale lekkernijen zijn om wat energie op te doen.

Na het actieve avontuur keren we terug naar de cafetaria aan de Gavers, waar we de wandeling in stijl zullen afronden met een authentiek Belgisch gerecht en een passende selectie aan dranken.

Het is aan te raden om stevig schoeisel te dragen, aangezien we door echte natuur en doordrenkte bospaden zullen wandelen.

We verzamelen om 13:15 uur aan de parking van de Gavers waar er ruime parkeergelegenheid is. De wandeling begint om 13:30 uur en zal ongeveer 10 km beslaan, met als verwachte eindtijd rond 16:30 uur.

Kosten:

  • Leden: €10
  • Partners en niet-leden: €25

Je kunt je nog inschrijven tot 22 januari.