Eindelijk eens met goed weer op weg, onder leiding van ons fier nieuw bestuurslid “De Wannes” reden we richting Merelbeke, Schelde, Oudenaarde, Brakel en terug naar  G’bergen.

Kan die jongen een stukje rijden, maar daar zat de bruikleenfiets wel voor iets tussen, denk ik. De aanloop was strak, genoeg om Tiesj Benoot in te lopen op de weg van Merelbeke naar Gavere. Aan de Schelde werden de benen eens  getest met een sterke Fré  op het einde. Onze nieuwe aanwinst Kenny is zoals het woord zegt : een winst, sterke beer ( zijn onderbenen zijn de omvang van mijn bovenbenen….. Oudenaarde- Brakel  was op het kantje met Helmus in de attack. In de finale kreeg onze overtrainde (was 1 dag opgereden naar z’n werk) voorzitter het moeilijk. De Cavendisch sprint was voor Helmus (steekpenningen).

Afgesloten op een zonovergoten terras en onze zondag kon niet meet stuk.