Het is met groot genoegen dat we u en uw partner uitnodigen om samen met ons het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar feestelijk in te luiden tijdens onze nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari 2024 na onze winterrit. Het afgelopen jaar was gevuld met uitdagingen, successen en vele leuke momenten, en we kijken ernaar uit om deze herinneringen te delen en samen vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar ons zal brengen.

Locatie: De Maretak

De nieuwjaarsreceptie is niet alleen een moment om te reflecteren en vooruit te kijken, maar ook om te genieten van elkaars gezelschap en de vele leuke momenten die we samen hebben beleefd. We hebben gezorgd voor heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en een warme sfeer waarin we samen kunnen proosten op een veelbelovend nieuw jaar.

We hopen van harte dat u aanwezig kunt zijn om samen met ons te vieren en te toosten op een geweldig 2024!