Gezien de pijne knie (meniscusscheurtje) ben ik maar achter het stuur van de volgwagen gekropen. Ik moet zeggen, het was eens een speciale ervaring de groep te volgen vanuit de wagen. Ik raad het iedereen aan om dit ook eens te doen. Respect voor Kurt zal ermee groeien !

Mechanische hulp heb ik niet moeten geven, niemand is lek gereden, wel af en toe eens iemand terug bijtrekken… Onze veteraan Jacques heeft het meeste gebruik gemaakt van de spiegel, al was het maar juist op het topje van een paar bergjes. Na zijn val van een paar maand geleden echt heel sterk dat hij deze kilometers en gemiddelde al terug aankan.

Op de Kleiberg in Brakel hadden de broers Scheirlinckx het ook even lastig, maar voor de rest van de rit zijn ze niet meer in de buurt van de volgwagen geweest.

Het is eerder onze franstalige vriend Romuald die nog het meeste werk heeft hoor. Halverwege de rit heeft hij besloten huiswaarts te rijden.

Onderstaand wat shots vanuit de wagen.