Het beloofde mooie weer van Frank & Sabine gaf Kris de moed om zijn geplande en op voorhand verkende rit te kunnen organiseren. Zeker gezien onze chauffeur Kurt met de A-ploeg op stap mocht gaan en Kris enkele stevige hellingen in petto had, zorgde bij iedereen voor de nodige adrenaline.
De eerste hellingen zorgden al voor enkele kleine afscheidingen maar er werd telkens na elke helling gewacht op de gelosten. Jammer genoeg reden we ons 2 keer vast door een lekke band op enkele honderden meters. De onderbreking was het startschot voor pech en nog eens pech. Ons nieuw lid uit Lessen had moeite met het zware tempo en gaf er rond Opbrakel de brui aan.
Niet veel later waren de donkere regenwolken van de partij met als gevolg dat we allemaal werden getrakteerd op bakken regen. Er werd dan door de groep beslist om binnen te rijden wat natuurlijk niet leuk was voor Kris die zijn tijd in deze voorbereiding had gestoken.
Maar laat ons positief zijn en hopen dat de weergoden ons binnenkort beter gezind zijn zodat Kris zijn geplande rit volledig kan uitrijden.