Het was de bedoeling om op deze zonnige rustige mooie dag een ritje in te lassen van ongeveer 90 kilometer maar al na enkele kilometers kwamen we het eerste obstakel tegen op onze rit (gesloten overweg wegens werkzaamheden) wat ervoor zorgde dat we even moesten wachten op achterblijvers die van de gelegenheid profiteerde om een plaspauze in te lassen.
Echter was dit de voorbode voor een morgen vol met pech. Zowel Gerrit, Peter, Kevin als Glen hadden af te rekenen met ofwel een lekke band of een gescheurde velg na de vele putten in de weg.
Was dit omwille van het feit dat in de namiddag iedereen naar Parijs-Roubaix ging kijken? Het feit was dat er nadien flink werd doorgereden om op tijd thuis te zijn met als eindwinnaar André De Roeve die op het juiste moment zijn aanval inzette op de schillebeekberg.
Maar wat er wel opviel was de bereidwilligheid bij iedereen om elkaar te helpen bij het herstelling van de opgelopen schade. Mijn dank gaat naar iedereen die geholpen heeft maar vooral naar Geert, André, Stephan die telkens hun diensten aanboden en bereid waren om een reserveband of pompje af te staan aan de andere leden.