WRT De Roeve heeft al enkele jaren de reputatie om goede doelen te steunen en dit jaar werd er beslist om onze steun te geven aan de cyclotocht ten voordele van Think-Pink in samenwerking met WTC Polybelvrienden.
Omdat de rit beperkt was tot 75 km vertrokken een 40-tal trouwe soldaten om 8:30 aan de winkel voor een extra lusje richting Zandbergen zodat André de tijd had om iedereen aan het startpunt in Viane te kunnen inschrijven.
Er werd afgesproken dat de rit rustig zou verlopen om er een gezellige rit van te maken maar eens in Frasnes was er geen houden meer aan en vertrokken enkele sterke beren aan de voet van het bos om er een koersje van te maken tot de volgende splitsing in Lessen waar er werd gewacht op de bus.
Als afsluiter werd iedereen als helden ontvangen om op het terras een Spartacus te nuttigen (de één wat meer dan de ander).