Met pijn in de vingers zal dit de laatste post worden van het zomerseizoen 2015. Maar het moet en mag gezegd worden dat deze rit nog eens een bewijs was dat we niet mogen klagen over de weersomstandigheden. Buiten die ene zondag in maart hebben we telkens mooie ritten kunnen organiseren.

Daarmee wil ik iedereen nog eens bedanken die zich ingezet heeft voor de organisatie van de wekelijkse ritten en de driedaagse in Wisant. Jullie hebben ervoor gezorgd dat we dit jaar nieuwe plekjes hebben ontdekt met telkens een verrassing erin gebouwd. De organisatie van de GP Pascal De Roeck, GP Stephan Van Oppens, de rit ‘Les pays de collines’ en nog zoveel meer (de lijst is lang en ik wil iedereen in de bloemetjes zetten) smaken naar meer voor 2016 en misschien moeten we nadenken om deze ritten op te namen in een agenda zodat iedereen zich in optimale omstandigheden kan voorbereiden.

Ondertussen zitten wij ook niet stil en plannen worden soms wel al eens opgemaakt voor de 3-daagse van volgend jaar, een meerdaagse rittenkoers in Mallorca of nog zoveel meer. Alle suggesties zijn meer dan welkom en zeker bespreekbaar. Laat jullie inspiratie maar de vrije loop gaan!

We zien elkaar terug in maart 2016 voor het nieuwe zomerseizoen en laat ons vanaf volgende week genieten van onze wekelijkse winterrit die start om 9:00 aan de winkel van André.

 

<iframe height=’405′ width=’590′ frameborder=’0′ allowtransparency=’true’ scrolling=’no’ src=’https://www.strava.com/activities/401090548/embed/5d858760be456c1b00495d0be962605d0eb70389′></iframe>