Onze Stephan had voor zijn 35ste verjaardag (of was het nu omgekeerd) een mooie rit in het vooruitzicht met als afsluiter een aperitiefconcert bij ‘kommelamour’.

En het mag gezegd worden dat we enkele nieuwe plekjes hebben ontdekt waar de nodige ‘amour’ aanwezig was. Dankzij het schitterende weer en de pech die onze nieuwe kampioen tegenkwam (tja, de vloek van de trui is dan toch geen mythe meer) hadden we zelfs tijd om te genieten van de mooie sfeerbeelden die we tegenkwamen.
De morgendauw op de groene weilanden had iets mytisch waardoor we allemaal het gevoel hadden dat we over de heuvels aan het vliegen waren. Of kwam dit doordat iedereen op tijd wou binnen zijn :).

De aandachtige toeschouwer kan zien dat de cirkel van de rit niet volledig rond is, wat niets te maken heeft met een technisch probleem aan ons GPS toestel. Nee, de afsluiter van deze rit mag er gerust zijn want dankzij de godendrank, muziek, eten, sfeer en de zon, was het een namiddag om nooit te vergeten.

Volgend jaar voorzien we deze rit opnieuw in onze kalender en hopen jullie allen dan ook talrijk te mogen verwelkomen! Men zegge het voort …

<iframe height=’405′ width=’590′ frameborder=’0′ allowtransparency=’true’ scrolling=’no’ src=’https://www.strava.com/activities/396030538/embed/73c0a484ec7bea551e4d21e83d7cbb0b84f34f18′></iframe>