Na lang wachten en veel voorbereiding door Bart (toch altijd jammer wanneer de bewegwijzering wordt verwijderd) was het eindelijk zover. De eerste GP Route des Collines met een weliswaar aangepaste finish in Lessen.
Deze route is bestemd voor al degenen die liever een iets andere weg wil nemen wanneer ze de rijkdommen van de ‘Pays des Collines’ ontdekken. Deze “Reisweg nummer 2” neemt de geoefende fietser mee op een tocht langs de mooiste vergezichten van de regio en dompelt hen onder in een ware oceaan van groen. Op deze route ontdekt u alle verborgen schatten van de Collines en kunnen de beenspieren getest worden op de vele korte en lange hellingen.
Het goede weer liet ons opnieuw niet in de steek waardoor het genieten was van deze rit, nu ja, genieten was niet altijd het geval voor sommigen, vooral toen het zwarte beest ‘De bos van Frasnes’ in aantocht kwam.
Maar eind goed al goed, iedereen was binnen de tijdslimiet aangekomen in Lessen waardoor de volgende rit op zondag 30/08 met iedereen kan aangevat worden. Dus geen opgevers voor volgende week.