Vandaag was de laatste finale test voor enkele clubleden onder ons alvorens richting la Marmotte te trekken. En ja, zelfs de clubleden die volgende week niet deelnamen aan deze uitdaging zitten goed op schema.
Bart had andermaal een parcour in zijn petto dat tegen een stevig tempo werd gereden. Met een gemiddelde van 32,5 km/uur en iets meer dan 720 hoogtemeters was dit de snelste rit van het jaar voor de B-ploeg.
We waren zelfs zo sterk dat er verschillende finales werden gereden met als eerste winnaar André die de sprint kon afwerken in Ronse na een stevige ploegentijdrit. Wat een klasse … van de ploeg natuurlijk :).
De laatste rechte lijn dat ons richting Flobecq bracht was de laatste test voor iedereen zodat we moe maar voldoen richting Velina konden trekken voor onze zondaagse aperitief.
Veel succes mannen met jullie deelname aan La Marmotte! Jullie zullen onze steun kunnen gebruiken 🙂