Het is met groot genoegen dat wij jullie, samen met jullie partners en/of vrienden, uitnodigen voor onze jaarlijkse kampioenenviering, een avond die niet alleen de hoogtepunten van dit wielerseizoen zal vieren, maar tevens een viering zal zijn van onze 50 jaar clubgeschiedenis. Dit is een mijlpaal die op een bijzondere manier gevierd moet worden, om al onze gedeelde herinneringen, triomfen en vriendschappen te eren.

Datum: Zaterdag 18 november
Locatie: Taverne ‘t Hemelrijck (boven op de Muur)
Aanvang: Aperitief en viering vanaf 19h

Met 50 jaar aan waardevolle clubgeschiedenis, is het alleen maar gepast om deze avond te vullen met eerbetoon aan ons verleden en ook onze hoopvolle toekomst. We zullen herinneringen ophalen, verhalen delen en vooral de mensen eren die onze club hebben gemaakt tot wat het vandaag is.

We trappen de avond af met een hartverwarmend aperitief, en zoals onze clubtraditie het voorschrijft, zullen we samen met onze top DJ een bruisende avond creëren die de dansvloer zal laten stralen in onze themakleuren van Black & Gold. Dus, haal je meest stralende outfit uit de kast die avond!

Op ons menu staat een uitgebreid buffet vol heerlijke lekkernijen te wachten, perfect om onze harten te vullen terwijl we genieten van elkaars gezelschap en de opwinding van de avond. Tussen het genieten van het eten en drinken door zullen we niet alleen onze kampioen, maar ook andere verdienstelijke leden in de bloemetjes zetten.

Kosten:

  • Leden: 20€
  • Partners: €60 per persoon
  • Vrienden: €70 per persoon

(inclusief de gezellige sfeer, eten en drinken gedurende de hele avond tot 4 uur ‘s nachts)

Om het evenement goed te kunnen organiseren, vragen we vriendelijk om je in te schrijven vóór 12 november. Gelieve ook onmiddellijk het verschuldigde bedrag over te maken naar onze clubrekening. BE77 0018 5049 2642, met vermelding van jullie naam.

We kijken ernaar uit om samen met jullie deze prachtige avond te beleven, herinneringen te creëren en onze prestaties te vieren in stijl. Mocht je vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.