Uitnodiging Spinning Marathon WTC Evervrienden (Brakel) tvv Kom Op Tegen Kanker

 

Beste collega wielertoerist,

WTC de Evervrienden heeft zich sinds afgelopen zomer geëngageerd voor de 1000 Km ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Wat begon als een klein initiatief onder enkele leden is in geen tijd uitgegroeid tot tal van acties bedacht en uitgevoerd door enorm veel leden van onze club.

Het concept van de 1000 KM is eenvoudig. Op vier dagen tijd dient 1000 km te worden afgelegd door een ploeg van 8 renners. Om te mogen deelnemen dient elke ploeg 5000 euro te verzamelen en die som gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker.

In het recent verleden hebben een aantal events reeds plaatsgevonden, waarvan een aantal niet onopgemerkt zijn voorbij gegaan. We kunnen reeds terugkijken op een succesvolle cava/koekjes/handgemaakte etuis – verkoop, een geslaagde eerste deelname aan de kerstmarkt in Brakel en een spaghettifestijn waar we maar liefst 920 couverts hadden.

In februari staan alweer nieuwe acties klaar. Op 19 februari is er de 1000 km van België quiz, die in een mum van tijd was uitverkocht. De week nadien op 27 en 28 februari gaat onze spinning marathon door.

We beginnen op zaterdag 10u en voorzien een afwisselend programma. Per uur begeleidt een andere instructeur een groep van 20 spinners met telkens aangepaste muziek. Naar de late namiddag kunnen de echte fanatiekelingen hun krachten meten met de profs tijdens de Omloop het Nieuwsblad en vanaf 19u kan er gespind worden tijdens het live optreden van White Van Men. Tussen door kan er nagekaart worden in de gezellige Kom Op tegen Kanker bar. Dit evenement gaat door in sporthal De Rijdt in Brakel. Per spinninguur vragen we 10 euro en dat geld gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker. Inschrijven kan via KOTK@evervrienden.be of via onze facebookpagina https://www.facebook.com/evervrienden4kotk/?fref=ts.

Als collega-wielertoeristenploeg willen we jullie graag verzoeken om deze boodschap te verspreiden onder de leden (affiche als bijlage van deze mail). Kanker is een hedendaagse ziekte, die soms dichter bij komt dan we zelf willen. We zijn op zoek naar zoveel mogelijk wielertoeristen met een hart, die een uurtje willen komen sporten voor het goede doel en op die manier bijdragen aan het levensnoodzakelijk onderzoek.

Ik hoop dat we op de aanwezigheid mogen rekenen van een aantal van jullie leden en natuurlijk zijn we steeds bereid voor een wederdienst. Iedereen is welkom, sporten hoeft niet, het concert van White Van Men en onze bar zijn even zeer aan te raden.

Dank bij voorbaat.

Het Kom Op Tegen Kanker Team van WTC De Evervrienden.

KOTK_Spinning