Omdat Geert, Fabienne en zijn 2 dochters van G-cycles ons hadden uitgenodigd voor een hapje en een drankje ter gelegenheid van het opendeurdagen weekend en we in het begin nog een groepsfoto bij Geert hadden genomen werd de rit wat ingekort met een naar onze normen trage start.
Maar na enkele kilometers ging de snelheid toch wel de hoogte tot Pascal het idee kreeg om een korte Parijs-Roubaix versie in te lassen in zijn parcour. Of was hij zijn weg kwijt? We zullen het jammer genoeg nooit te weten komen 🙂 want iedereen wou zo snel mogelijk naar de receptie en niemand had maw nog de tijd om Pascal te vragen hoe het zat met zijn GPS kwaliteiten.
De eindspurt richting Moerbeke werd ingezet door Kevin Krikillion maar juist bij het buitenrijden van Viane werd hij nog ingehaald en de sprint werd nipt gewonnen door André voor Gerrit en Glenn. Onze sponsor Geert was natuurlijk in de wolken met 2 Trek fietsen op het podium.
En na de rit werden we in de watten gelegd door de familie Godaert met een muurken, Spartacus en lekkere hapjes. Iedereen was het unaniem eens dat we volgende week terug afspreken bij Geert :).