//A-groep (Johan De Roeck)

A-groep (Johan De Roeck)

12 juli, 1 dag na de Vlaamse feestdag, doen we eens een tourke niet in Wallonie ! Onder de leiding van Johannes Oscarius Gabriella De Roeck, afkomstig uit een befaamde wielerfamilie, weinig klasse, enorm veel karakter, rijden we gesappig aan 35 km/u via Lierde richting Velzeke. Hier beseffen enkele leden, in dit zothuis gaan ze me niet meer binnensteken en beginnen het tempo met een ruk de hoogte in te jagen. De volgende 50km zal het gemiddelde niet meer beneden de 42punt7 liggen ! Goe bezig ! De streek rond Gondrode/St Lievens Houtem/Herzele…gepasseerd maar niets van gemerkt ! Hoho ! Voila’, op de kerktoren van Steenhuize stond 10u10’ en reeds 72km op de teller ! Dus, snelsnel, maar saaisaai !!! Er moest iets gebeuren, en op weg naar de St Antelinksberg, waar enkele A-boys toch wat zwarte vlekken voor de ogen bleken te krijgen en de wegputjes grote kraters bleken te zijn , gebeurde het onvermijdelijke !! Kevinneken, Krikri, Krikelion, afkomstig uit de rabansestad Atembeke, gelegen tss muur en bosberg, belandt er in een putteke van niemendal en springt er met een pantersprong weer uit. Maar plat vooraan ! En dan gebeurt het, Krikri haalt zen reservebandje te voorschijn en wat iedereen dacht, dit bestaat al 25 jaar niet meer, ziet iedereen met zen eigen ogen verschijnen…..RUSTINNEKES !!! Jaja, rustinnekes en wel 5, u leest het goed, 5 op 1 klein fijn binnenbandje met het plastiekje er nog over ! Dikke proficiat aan papa Clairie, die per rustinneken een ganse winteravond voor de TV met zen 2 duimen de rustinnekes heeft zitten aandrukken ! Hoho ! En dan mama Lysiane tegen de Clairie; zeg poepsie, kannekik die rustinnekes daar niet opstikken ?? Manmanman Freddy De Vadder live !!(eens opzoeken)! Aleeeee, wij verder met de rit en een finaleken via de Ritaberg in Pollare richting Congoberg en als afsluiter den onkerzeleberg waar onze Gerry de andere klimmers het nakijken gaf ! Tof, snel, gevarieerd ritje….maar er heeft er eentje zen bijnaam verdiend vandaag !!! Hoho en dan een pintje met bitterballen in de Velina ! Grtjs, uw dienaar Pascal Brosselmans

By |2015-07-13T18:50:26+00:00juli 12th, 2015|RITTEN|Reacties uitgeschakeld voor A-groep (Johan De Roeck)