Beste clubleden,

Onze fietsclub is al gekend (en berucht) in de wijde omgeving van Geraardsbergen, maar nu iedereen op zijn top aan het geraken is (de meeste toch :-)) om zich voor te bereiden voor één of andere nationaal of internationaal wielerevenement of om zich te meten met andere wielerliefhebbers op vakantie, hebben we het idee om al jullie buitenlandse avonturen te verzamelen zodat we dit op onze website kunnen publiceren.

Na de selfies, groepies, winnies en andere portretten willen we nu de ‘de roevies’ boven het doopvont houden. Dus neem zoveel foto’s met jullie wieleruitrusting aan (dus geen naaktfoto’s aub want het is een mannenwebsite) en bezorg deze aan Gerrit of Peter. Ook leuke foto’s die jullie in België hebben genomen zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Aangezien google maps niet altijd werkt is het handig om de locatie in jullie mail te vermelden alsook te datum van wanneer de foto werd genomen.

Alvast veel plezier met het maken van de foto’s en de persoon die Gerrit en Peter kan herkennen op de foto in bijlage krijgt van André een nieuw volautomatische stofzuigkoffiezetmettvaansluiting toestel.

Gerrit

[velocityicon icon=’icon-camera’ size=’15px’ class=”] Roevie’s op Flickr