Ondanks de gunstige weersomstandigheden zagen de meeste clubleden het niet zitten om op deze zomerse zondag hun beste beentje bij te zetten. Er werd dan snel unaniem (we leven in een democratisch land) beslist om samen te rijden waarbij Bart andermaal bereid was om een ritje voor zijn rekening te nemen. Waar blijft hij het halen …
Bij het nalezen van de deelnemerslijst viel het onmiddellijk op dat met onze Gerry het geen stille rit zou worden en al snel werd het duidelijk dat iedereen er zin in had. Met een afstand van ruim 105 kilometer en een gemiddelde van boven de 32,5 km was het een meer dan geslaagde rit.
Hierdoor was het voor de schrijver onmogelijk om te noteren wie er op het einde de spurt had gewonnen omdat hijzelf richting Lessen de eerste groep had gemist (er moet zich iemand opofferen om bij Pascal te blijven :)) maar alvast een dikke proficiat aan de winnaar.
Als de weergoden ons zo gunstig blijven en het deelnemersveld zich zo blijft inzetten gaan we nog vele mooie ritten tegemoet. Ik zie in vele clubleden al eerste tekenen van stress richting het clubkampioenschap!