Aan de start van deze mooie zomerse vaderdag bleek al snel dat de grote groep in 2 zou worden verdeeld. Maar beide ploegen hadden al snel een nieuwe uitdaging gevonden richting Ronquière. Ondanks de 5 minuten voorsprong van onze A-ploeg was een eerste samensmelting na enkele kilometers al een feit. Een lekke band zorgde voor een eerste kennismaking op de weg en al snel had de A-ploeg door dat we heel sterk bezig waren.
Omdat ze zich echter niet gewonnen gaven was een nieuwe ontsnapping een feit en dankzij een sterke achtervolging kwamen we nog voor Ronquière samen om dan maar te beslissen om samen richting Geraardsbergen terug te keren. Een finale met een sprint zou een feit worden en onze ‘Cav’ had natuurlijk zijn zinnen al gezet op een overwinning met zijn nieuwe ‘Sagan Specialized’. Er was weer geen maat op en Cav won vlot de sprint in Moerbeke.
Een tweede finale werd dan gereden op de Schillebeekstraat dat ondanks zijn tegenslag van vorige week afgerond werd door onze nieuwe kopman ‘Kiki’ met dank aan de degelijke voorbereiding van de knechten.
Dit soort ritten smaakt natuurlijk naar meer …