Voorjaarsklassieker op zondag 12 april
(Gezamelijke rit)

Beste clubmakkers, zondag 12 april 8u30 rijden we onze eigen voorjaarsklassieker !!! DWZ, A en B starten samen voor een ritje van 40km, daarna volgt een ‘uitgepijlde’ rit van 50km aan vrije snelheid! Jawel ! Dit op aanvraag van enkele clubleden die eens willen tonen hoe sterk ze wel bezig zijn ! Iedereen is daar vrij in van keuze !
Pascal De Roeck zal het parcours uitstippelen en ook het peloton leiden die het traject op een normale en veilige manier zal afleggen ! Zodus, verzeil je alleen of wordt je gelost of pech….weet dat er binnen korte tijd een groep met volgwagen eraan komt. De rit heeft een licht golvend, bochtig Toscaans parcours en eindigt boven op de onkerzeleberg waar het bloemenmeisje niet zal staan !!! Ale’ tot Zondag, hou het veilig en het gele busje vd ‘ vlaamse overheid ‘ is aangevraagd !!!

Grtjs van ‘t BESTUUR !