//A-groep (Davy Duchau)

A-groep (Davy Duchau)

Onder een stralende zon (maar wel nog frisjes aan de start) trok de A-groep zich om 8u30 op gang voor een stevig ritje richting Itterbeek. En zonder volgwagen moest het toch weeral lukken, na een paar kilometer al een eerste platte band voor Laurant Joel. Vervolgens trokken we verder voor het eerste deel van de rit met toch wel een kleine tegenwind. Na het keerpunt werd de snelheid wat opgedreven en er werd soms heel stevig doorgefietst in de kleine baantjes tussen Vlezenbeek en Pepingen. Een tweede lekke band (dit keer Oli D’herder) kon er enkel voor zorgen dat iedereen terug op adem kon komen. Op de lange baan richting Tollembeek hebben we dan nog een stevige ploegentijdrit gereden met als sterkste finisher, parcours bouwer van de dag, Davy Duchau. Voor wie dacht dat het vandaar rustig ging uitbollen zijn richting Geraardsbergen had het mis. Tussen Galmaarden en Viane, op dat smalle baantje aan het zogenaamde ‘holleke’ haalden de sterk rijdende Nikolas, Alex, Koen, … nog eens alles uit de kan, waardoor uiteindelijk onze enige kopman, de Cav, eraf moest. (De Cav had trouwens al bij de eerste lekke band van de dag zijn fiets aan de haak gehangen, zie foto). Schitterend parcours Davy!

By |2015-04-06T16:24:33+00:00april 5th, 2015|RITTEN|Reacties uitgeschakeld voor A-groep (Davy Duchau)