//A-groep (Bart Meganck)

A-groep (Bart Meganck)

Een 16-tal A renners vertrekken aan de vesten voor een parcours richting Oude Kwaremont. Echter na een paar kilometers waren we er al een 5-tal kwijt die richting de Ename Classic toerden. Na terug een snelle start (onzen Philip Helmus als veteraan bij de A-groep heeft het er moeilijk mee) richting de heuvelstreek rond en nabij Ronse keerden 2 renners terug naar huis (die op tijd thuis moesten zijn). Uiteindelijk bleven we nog met juist geteld 9 renners over voor een ploegentijdrit richting voet Oude Kwaremont. Die beruchte heuvel werd door enkelen heel rustig beklommen, ten slotte zijn we nog steeds begin seizoen. Nadien leidde onze wegkapitein Bart Meganck ons nog door mooie kronkelende wegen, met ook nog eens een forse beklimming erin, om uiteindelijk op onze vertrouwelijke finale weg richting Lessen uit te komen. Wat verder op de “beruchte” bos werd ons klein groepje toch nog uit elkaar gereden. De sterkere waaronder jawel oude Philip, Gerry, Olivier en Eric (en ook bijna nog Bart Meganck, onze nog net iets oudere, sterke veteraan) waren er toen vandoor. De achtervolgers reden zich nog de ziel uit het lijf maar kwamen geen meter dichter. Schitterend parcours Bart.

By |2015-03-24T16:50:53+00:00maart 22nd, 2015|RITTEN|Reacties uitgeschakeld voor A-groep (Bart Meganck)