Beste sportvrienden, het is terug bijna zover. Onze jaarlijkse afspraak op een voetbalterrein. Op [highlight1 variation=”hotpink”]vrijdag 14 november 2014[/highlight1] speelt het wereldteam van [highlight1 variation=”blue”]‘ WRT De Roeve ‘[/highlight1] opnieuw hun jaarlijkse voetbalmatch en dit op het veld van Deftinge om 20u !!! Voor deze match is ondergetekende, erkend succestrainer, nog op zoek naar enkele technisch hoogbegaafde spelers ! ( van het andere soort heb ik er meer dan genoeg !!! )
Interesse ??? Mailtje terug of smsje naar 0476/542741 ! De reeds geselecteerde spelers zijn ; Peter en Manuel De Boeck ; Pascal en Jelle De Roeck ; Helmus Flip ; Lieven Herregodts ; Jurgen Meys ; Dieter De Roeve ; Polle Fauconnier ; Gerry Tas en onze OekraÏnse keeper Bartkov.
Avondje sportief plezier verzekerd en je bent pas Flandien als je bal en koersstuur beheerst !!! Wie durft zen talent tonen ?
Grtjs uw coach Pascal