//Voetbalmatch

Voetbalmatch

Beste sportvrienden, het is terug bijna zover. Onze jaarlijkse afspraak op een voetbalterrein. Op [highlight1 variation=”hotpink”]vrijdag 14 november 2014[/highlight1] speelt het wereldteam van [highlight1 variation=”blue”]‘ WRT De Roeve ‘[/highlight1] opnieuw hun jaarlijkse voetbalmatch en dit op het veld van Deftinge om 20u !!! Voor deze match is ondergetekende, erkend succestrainer, nog op zoek naar enkele technisch hoogbegaafde spelers ! ( van het andere soort heb ik er meer dan genoeg !!! )
Interesse ??? Mailtje terug of smsje naar 0476/542741 ! De reeds geselecteerde spelers zijn ; Peter en Manuel De Boeck ; Pascal en Jelle De Roeck ; Helmus Flip ; Lieven Herregodts ; Jurgen Meys ; Dieter De Roeve ; Polle Fauconnier ; Gerry Tas en onze OekraÏnse keeper Bartkov.
Avondje sportief plezier verzekerd en je bent pas Flandien als je bal en koersstuur beheerst !!! Wie durft zen talent tonen ?
Grtjs uw coach Pascal

By |2014-11-26T23:02:31+00:00oktober 27th, 2014|INFO|2 Comments

2 Comments

 1. Philip 27/10/2014 at 21:18

  Beste coach, en ploegmakkers,
  Hierbij heb ik een jonge talentvolle jeugsspeler(Jordy Coppens 25 jaar en nog steeds in het laatste jaar middelbaar) op de kop kunnen tikken van bij FC Dingens(bal of been), momenteel geschorst en gekwetst, over die andere speler wil ik het nu niet hebben (steunbetuigingen zijn welkom ,kamer 527 ASZ G’bergen) aan jou m’n beste coach laat ik deze beslissing.
  Met genoegen
  phil

 2. peter 27/10/2014 at 21:20

  Hallo coach, vanavond mijn eerste looptraining al afgewerkt. Kwestie van goed voorbereid te zijn…
  Peter

Comments are closed.